Vrijdag, 20 april 2018
Vandaag de Koningsspelen. We begonnen vanochtend met een ontbijt, daarna een warming-up en vervolgens voor de onderbouw een spellencircuit en voor de bovenbouw een tennisclinic. Het was een prachtige dag, wel warm.....maar ja.....dat is weer beter dan sneeuw en ijs.....want het ijsje konden we nu lekker opeten!! Dank je wel Ouderraad. leerkrachten en andere hulpouders..... het was een gezellig feest.

Donderdag, 19 april 2018
De centrale eindtoets zit er weer bijna op. Groep 8 heeft de afgelopen dagen keihard gewerkt. Voor de eerste keer een digitale adaptieve toets op een chromebook. Het ging uitstekend. Toch was het gisteren even spannend, omdat er juist op dat moment een internetstoring was bij KPN. Gelukkig konden we gebruik maken van de wifi van onze buren, de Fontein. Hartelijk daarvoor. Na de meivakantie verwachten we de uitslag.

Donderdag, 19 april 2018
Groep 1/2 had afgelopen 3 donderdagen tiger-lessen. De lessen werden verzorgd door een instructeur van TIGERS-SLE. Het hele programma van tigers bestaat uit zeven centrale thema’s, binnen deze thema’s leren kinderen spelenderwijs ‘levensveranderende vaardigheden’. Wij hebben drie van deze thema’s aangeboden gekregen. De thema’s waren: teamwork, pesten en milieubewustzijn. De kinderen vonden de verschillende spellen erg leuk. Als je meer wilt weten over TIGERS, kun je kijken op hun website: www.tigers-lse.nl Na afsluiting van deze 3 lessen hebben de leerlingen een ‘diploma’ mee naar huis gekregen, waarmee ze 2 keer gratis een les kunnen volgen.

Dinsdag, 17 april 2018
Onze generale ging top!! Zijn de ouders er ook klaar voor?! Tot straks! Om 12:45uur start ons concert! #🍌mee #groep45 #SamSam #muziekproject

Volgende pagina »