Woensdag, 20 maart 2019
Op de 3e dag van de week van het openbaar onderwijs kregen alle leerlingen een presentje mee voor hun ouders. Een bedankje voor hun inzet. “Werken aan de toekomst van uw kind geeft energie.” Met dank aan Intratuin, die de bolletjes gesponsord heeft.

Dinsdag, 19 maart 2019
Vandaag dag 2 van de week van het openbaar onderwijs. Open les van Mad Science.... als startsein voor ons thema Energie van de komende weken.

Dinsdag, 19 maart 2019
Wat gaaf... we leren programmeren met robot Dash. De eerste oefening is gedaan.... over een paar weken ontstaat een echt parcours. Dank STEV voor deze leerzame leskisten!

Maandag, 18 maart 2019
Vandaag de eerste dag van de week van het openbaar onderwijs. Peuters en kleuters genoten van een poppenvoorstelling van @penstaartje. Tegelijkertijd was er voor de ouders van de peuters en kleuters een informatiebijeenkomst van het CJG. Het thema was “positief opvoeden”. Onderwerpen die naar voren kwamen waren....op tijd naar bed gaan en gezonde voeding. Het was een interessante bijeenkomst. Ook de kinderen hadden het naar hun zin gehad en na afloop was er voor iedereen een mooie ballon.

Volgende pagina »