Woensdag, 16 januari 2019
Leerlingen van de groepen 5 en 6 hebben de eerste van drie rondes van de zgn. Snuffellessen, waarin kennis wordt gemaakt met het bespelen van ukelele, trompet en dwarsfluit, er op zitten. Leuk om te zien en te horen hoe snel sommigen al mooie klanken uit de instrumenten weten te krijgen. Het enthousiasme is er in ieder geval bij iedereen!

Woensdag, 9 januari 2019
In samenwerking met het CJG-Barneveld wordt op 14 januari een infobijeenkomst georganiseerd voor ouders van onze leerlingen. Hoe kun je je kind het best helpen met het maken van huiswerk? De bijeenkomst start om 9 uur. Voorafgaand kunnen alle ouders het portfolio van hun kind bekijken en in groep 3 t/m 8 een huiswerkles in de klas bijwonen.

Maandag, 7 januari 2019
Vandaag zijn we gestart met het geschiedenisthema Middeleeuwen. Een troubadour kwam “ter vermaak en jolijt”. De kinderen vonden het heel erg leuk en deden ook goed mee met het interactieve verhaal van de prins en de prinses.

Maandag, 7 januari 2019
Een impressie van het bezoek van de troubadour.

Volgende pagina »