Donderdag, 15 november 2018
Heerlijk, er is weer schoolfruit. Op woensdag, donderdag en vrijdag krijgen de kinderen allemaal een gratis gezond tussendoortje! Lekker hoor!

Woensdag, 14 november 2018
Ons personeel had vandaag een studiedag. Met als thema “een leven lang leren” werden diverse workshops gevolgd over o.a. robotica, portfolio, leesbevordering, lessonstudy, wereldburgerschap en nog veel meer. ‘s Middags een inspirerende lezing over de werking van ons brein. Margriet Sitskoorn nam ons mee in deze verwarrende wereld en liet ons ervaren welke valkuilen en dilemma’s we dagelijks tegenkomen. De vraag is: hoe leren we onze leerlingen hier verstandig mee omgaan?

Vrijdag, 9 november 2018
Vandaag was het nationale schoolontbijt bij ons op school. Veel kinderen en leerkrachten waren in pyjama, of gezellig huispak. We hebben ook nog veel geleerd over een gezond ontbijt. Maar waarom is biologische yoghurt nu beter dan gewone yoghurt? Een mooi onderzoeksvraag waar leerlingen vandaag mee aan de slag gingen.

Donderdag, 8 november 2018
OBS De Lijster staat achter dit initiatief. Is het voor u spannend om een eerste stap te zetten? Vraag hulp op school, wij helpen u graag.

Volgende pagina »