Donderdag, 16 mei 2019
Vandaag was de afsluiting van het thema Energie. We hebben dit gedaan met allerlei proefjes die de kinderen aan elkaar lieten zien op het podium.

Donderdag, 16 mei 2019
Onder het genot van een heerlijk zonnetje heeft groep 8 gisteren meegedaan aan combi8kamp. Ze hebben samengewerkt, gepuzzeld en gesport! Wederom een slaagde dag!

Zaterdag, 27 april 2019
En daar staan de kippetjes. Klaar om onze Koning te feliciteren met zijn verjaardag. Ook onze leerlingen hebben er hard aan gewerkt. Fijne Koningsdag allemaal.

Donderdag, 18 april 2019
Dit keer werd de Eitje Tik finale gehouden op het plein.... heerlijk in het zonnetje. Met alle finalisten op de eregalerij werd het weer een waar spektakel. De winnares dit keer was Jennifer uit groep 6, met Shahed uit groep 4 als mooie tweede. Bij de leerkrachten ging juf Margreet met de hoofdprijs naar huis. Ook de paashaas was nog even van de partij, met iets lekkers voor kinderen, namens de ouderraad. Nu lekker vakantie. 6 Mei beginnen we weer.

Volgende pagina »