Donderdag, 11 april 2019
Vandaag heeft groep 7/8 de bevrijding van Barneveld herdacht. Om stil te staan dat wij in vrijheid mogen leven. Een indrukwekkende ochtend waar ook de burgemeester bij aanwezig was. Naast deze herdenking hebben de kinderen eerder bezoek in de klas gehad van een Joodse vrouw die als kind de oorlog heeft meegemaakt en een interactieve les bij Museum Nairac.

Woensdag, 10 april 2019
Als voorbereiding op het project bloemen en planten is Meester Kees druk in de tuin geweest. De eerste zaden zitten er weer in! Dit keer bloemetjes gezaaid met Eliomar. Ook de bollen staan er mooi bij van groep 7/8.

Maandag, 8 april 2019
Vandaag bracht groep 5/6 een bezoek aan Villa 29. Zij kregen informatie over voeding. Wat is gezond, wat niet? Wat zit er allemaal in ons voedsel? Een leerzame middag!

Maandag, 1 april 2019
Met een prachtig zonnetje werden vandaag de schoolvoetbalwedstrijden gespeeld. Veel mooie acties, een paar prachtige doelpunten, maar helaas waren de tegenstanders dit jaar te sterk. Volgend jaar beter. Trainer en supporters bedankt voor jullie betrokkenheid.

« Vorige pagina Volgende pagina »