Nieuws

 

Facebook update

Woensdag, 19 juni 2019
Vanochtend hebben leerlingen van de groepen 5b/6 en 7/8 een workshop ‘Koken met wilde planten en bloemen’ gevolgd. Vooraf kregen de leerlingen eerst wat achtergrondinformatie en daarna werden de klassen in vier groepen verdeeld om gezamenlijk verschillende gerechtjes te maken, te weten: soep met o.a. brandnetels; hapje met komkommer, kaas en wat kruiden en bloemetjes; een stokbroodje belegd met zelfgemaakte pesto; een toetje van pudding, room met vruchtensaus versierd met viooltjes en een muntblaadje. De leerlingen hebben genoten van het bereiden en sommigen hebben ook echt zitten smullen, maar ja, smaken verschillen😁😉


Facebook update

Maandag, 17 juni 2019
Wat zijn wij trots op onze oudleerling Ayoub. Gefeliciteerd Kanjer!


Facebook update

Donderdag, 13 juni 2019
Voor alle oud-leerlingen die geslaagd zijn..... van harte gefeliciteerd! Ook wij zijn trots op jullie! Herkansing, of dit jaar nog niet geslaagd? Kop op... uiteindelijk gaat het ook jou lukken. Succes!


Facebook update

Woensdag, 5 juni 2019
Jaarlijks organiseert de Verenigde Naties de Internationale dag van het milieu. Doel van deze dag is dat iedereen stil staat bij het milieu. Bij STEV vinden we dit een belangrijk onderwerp; alle STEV scholen zetten zich in voor duurzaamheid binnen het onderwijs. Er wordt al op veel scholen gebruik gemaakt van alternatieve vormen van elektriciteit, verlichting en verwarming en afval wordt gescheiden.


« Vorige pagina Volgende pagina »