Buitenschoolse opvang

BSO AchterOp

Bijkomen in een huiselijke omgeving
Kinderopvang DOL FIJN biedt buitenschoolse opvang aan op korte afstand van basisschool de Lijster. De BSO, AchterOp  is gevestigd bij de Antoniusschool.  De kinderen worden na schooltijd opgevangen in een fris en licht lokaal wat voldoet aan de gestelde veiligheidseisen. We hebben een ruime buitenspeelruimte maar ook een speellokaal waar we regelmatig gebruik van maken. De kinderen hebben hierdoor veel mogelijkheden. De kinderen die (nog) niet alleen van school naar de BSO kunnen komen worden door een pedagogisch medewerker opgehaald. Op onze BSO locatie AchterOp  zitten veel kinderen van basisschool  de Lijster en de Fontein.
Meedoen aan uitdagende activiteiten
Wij bieden allereerst ruimte om in een huiselijke omgeving bij te komen van de schooldag. Een kind mag zelf aangeven hoe het zijn of haar vrije tijd wil doorbrengen. Even rustig een boekje lezen kan. Maar de BSO biedt naast opvang ook uitdaging door middel van ontwikkelingsgerichte activiteiten met gebruik van een steeds wisselend thema.
In de vakanties plannen wij geregeld dagjes uit, b.v. naar de kinderboerderij, speeltuin of spoorwegmuseum. Zo vormt de BSO een plek waar kinderen graag komen en waar ze altijd andere kinderen treffen.

BSO AchterOp, locatie Antoniusschool, Achterdorpstraat 3 te Barneveld,  is geopend op maandag en dinsdagmiddag van 15.00-18.00 uur en op donderdag en vrijdagmiddagmiddag van 12.00-18.00 uur.
Voor meer informatie/aanmelding bezoek onze website www.dolfijnkinderopvang.nl