Centrum Jeugd en Gezin ( CJG)

Onze school werkt nauw samen met het Centrum voor jeugd en gezin Barneveld

Groter groeien; iedereen doet het! Een eigenwijze kleuter of misschien een kind dat niet achter de computer of tv vandaan te krijgen is. Opvoeden is leuk, maar soms heeft u vragen waar u even geen antwoord op weet. Vaak helpt het als je er met iemand over kunt praten. Dit kan bij het Centrum voor Jeugd en Gezin Barneveld. Onze medewerkers denken met u mee, geven praktische tips en kijken welke oplossing het beste bij u past.

Het Centrum voor Jeugd en Gezin is er voor ALLE opvoeders, kinderen, jongeren, gezinnen en professionals in de gemeente Barneveld. Als het nodig is, helpt het Centrum voor Jeugd en Gezin bij het vinden van mensen of instanties die u en uw kind(eren) verder kunnen helpen. Zonder dat u daarvoor een verwijzing nodig hebt van gemeente of huisarts.

Bent u die ouder of verzorger die het goed wil doen voor zijn kind(eren), maar soms ook vragen heeft of zich onzeker voelt? Dan kunt u bij het CJG terecht!
Hoe?
U kunt gebruik maken van de gratis inloopspreekuren in Barneveld, Voorthuizen en Kootwijkerbroek. Kom gerust ‘ns langs!

Barneveld:
Maandag / Dinsdag / Donderdag / Vrijdag – Bouwheerstraat 52 – 09:00-12:00

Voorthuizen:
Woensdag – Perron 16 (Smidsplein) – 08:30-09:30

Kootwijkerbroek:
Woensdag – ’t Zorgkruispunt (Schoonbeekhof 3-10) – 09:30-11:30

U kunt ons ook bellen om een afspraak te maken via 0342-414816 of uw vraag mailen naar info@cjgbarneveld.nl. Op de website kunt u veel informatie vinden over opvoeden en opgroeien. Bovendien vindt u daar een overzicht van al onze voorlichtings- en themabijeenkomsten, cursussen, trainingen en opvoedparty’s. Contactgegevens:

Centrum voor Jeugd en Gezin
Bouwheerstraat 52