Leerlingen

Op dit onderdeel van de website wordt binnenkort door de kinderredactie van de Lijstereens een kinderpagina gepubliceerd.
Zes leerlingen uit de groepen 6 t/m 8 vormen deze redactie. De redactie wisselt regelmatig van samenstelling om zoveel mogelijk kinderen deze ervaring op te laten doen.
Onder begeleiding van de hoofdredacteur wordt één keer per maand verslag gedaan van groepsactiviteiten. U kunt hierbij denken aan een bezoek aan een voorstelling, een uitje naar het biologisch centrum, of een groepsproject.
De digitale fotocamera gaat dan uiteraard mee op stap.
Op deze manier leren we kinderen omgaan met de nieuwe media en worden de lezers betrokken bij de gebeurtenissen op school.

Activiteiten van onze leerlingen zijn ook te zien in het fotoalbum en via onze facebookpagina.

Kinderredactie 18 september 2017
Kinderredactie 23 oktober 2017