info@obs-delijster.nl 0342 - 423 968

Bewegingsonderwijs

Praktische informatie 

Groep 1/2 gymt, indien het weer niet geschikt is voor een buitenles, in de kleutergymzaal. Zij doen daar voornamelijk klim- en klauteroefeningen en andere spelletjes waarbij het fijn is om zo veel mogelijk grip te hebben. Blote voeten zijn dan ook het fijnst.  Mocht u dit zelf heel vervelend vinden dan kunt u eventueel heel zachte schoentjes (bv balletschoentjes) meegeven. De kinderen gymmen in hun ondergoed. 

Groep 3 t/m 8 gymt in de gymzaal aan de Lijsterhof. Alle groepen hebben twee keer per week les in de gymzaal. De lessen zijn op maandagmiddag en woensdagochtend en duren ongeveer 45 minuten. 

De kinderen spelen regelmatig spelletjes (bv. voetbal) waarbij ze stevige schoenen nodig hebben. Deze groepen hebben dus gymkleren nodig en stevige gymschoenen (geen ballet- of bootschoentjes). Gymkleding wordt steeds op de gymdagen mee naar school genomen en weer mee naar huis. Als de kinderen hun gymkleding vergeten, is er een reservesetje sportkleding op school te leen. 

 

Indien uw kind niet deel kan nemen aan de gymles, kunt u dit middels een briefje of telefonisch melden bij de leerkracht. Indien er geen bericht van één van de ouders ontvangen is, gymt uw kind dus gewoon mee! 

Achtergrond informatie Bewegingsonderwijs