Peuterspeelzaal      

OBS De Lijster werkt nauw samen met peuterspeelzalen Eigenwijs en Klimop van DOLFIJN.

Op alle peuterspeelzalen van DOL FIJN wordt gewerkt met het VVE programma Piramide, waardoor er veel aandacht is voor de taalstimulering, maar ook de basis-, sociale- en communicatieve ontwikkeling krijgen veel aandacht. Een waardevolle voorbereiding voor de basisschool.

Peuters die in aanmerking komen voor VVE volgen 3 dagdelen het VVE programma en komen in aanmerking voor een sterk gereduceerde ouderbijdrage. Hiervoor is een indicatie van het consultatiebureau noodzakelijk. Door middel van het VVE programma kunnen de peuters zich spelenderwijs ontwikkelen onder deskundige leiding.

Peuters zonder indicatie zijn ook van harte welkom! U komt dan in aanmerking voor 1 of 2 dagdelen, indien er ruimte is kan in overleg ook een 3e dagdeel afgenomen worden.
Op de peuterspeelzaal komen per dagdeel tot circa 16 peuters in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. Twee ervaren pedagogisch medewerkers, die VVE gecertificeerd zijn, begeleiden de peuters in hun spel. De doorgaande ontwikkelingslijn wordt van iedere peuter goed gevolgd en beschreven zodat er een professionele overdracht aan de basisschool van uw kind kan plaatsvinden..

Peuterspeelzaal EigenWijs is geopend op maandag-, dinsdag-, woensdag-, donderdag-, en vrijdagochtend
van 8.30 uur  tot 12.00 uur.

Interesse? neem gerust even contact met ons op!

via:  www.dolfijnkinderopvang.nl of telefonisch 0342-423617