Nieuws

 

Facebook update

Dinsdag, 4 december 2018
Sinterklaas heeft onverwacht, Al een flitsbezoek aan onze school gebracht. Vanochtend stond er om te smullen, Een doos met lekkers om de maag te vullen! Na ruim een jaar hard werken en leren, Is de innovatie niet meer om te keren. Een mooie blijk van waardering van onze Sint en Piet, We hopen dat iedereen er van geniet!


Facebook update

Maandag, 26 november 2018
Een mooi artikel in de krant over onze TIPTOP voorziening. Vandaag zijn onze toppers begonnen met een nieuwe uitdaging.... leren programmeren! Wat komt daar allemaal bij kijken?


Facebook update

Zaterdag, 24 november 2018
Ik (directeur van obs de Lijster) was vandaag bij de nationale schoolleiders top. #nstpo Inspirerend om van gedachten te wisselen met schoolleiders en ondernemers vanuit het hele land. Mooi betoog van Maarten van der Weijden over doelen stellen, doorzetten en pech hebben. Ook de minister van onderwijs, Arie Slob was er even bij. Mooie gesprekken en een bijzondere dag. “De glimlach van een kind, daar doen we het allemaal voor!”


Facebook update

Vrijdag, 23 november 2018
We stonden weer in de krant. Onze beloning wordt een boekenpakket, met boeken over ons alles in 1 thema “energie”. Daar gaan we in maart mee aan de slag. #duurzaamheid


« Vorige pagina Volgende pagina »