Maandag, 17 juni 2019
Wat zijn wij trots op onze oudleerling Ayoub. Gefeliciteerd Kanjer!

Donderdag, 13 juni 2019
Voor alle oud-leerlingen die geslaagd zijn..... van harte gefeliciteerd! Ook wij zijn trots op jullie! Herkansing, of dit jaar nog niet geslaagd? Kop op... uiteindelijk gaat het ook jou lukken. Succes!

Woensdag, 5 juni 2019
Jaarlijks organiseert de Verenigde Naties de Internationale dag van het milieu. Doel van deze dag is dat iedereen stil staat bij het milieu. Bij STEV vinden we dit een belangrijk onderwerp; alle STEV scholen zetten zich in voor duurzaamheid binnen het onderwijs. Er wordt al op veel scholen gebruik gemaakt van alternatieve vormen van elektriciteit, verlichting en verwarming en afval wordt gescheiden.

Maandag, 27 mei 2019
Vanochtend werd ons laatste thema van dit jaar geopend. Het sprookje van Jaap en de bonenstaak werd voorgelezen en uitgebeeld. Super gedaan hoor! Elke leerling krijgt een (tover)boon, om te verzorgen. Wie heeft aan het eind van ons thema planten en bloemen, de hoogste bonenstaak? Op 15 juli tijdens de afsluitende bosdag wordt de winnaar bekendgemaakt.

« Vorige pagina Volgende pagina »