Zaterdag, 29 juni 2019
Donderdag was weer het jaarlijkse Tafelkampioenschap voor de leerlingen van de groepen 4,5 en 6. Van groep 4 deden Shahed en Aras mee. Van groep 5 waren dat Hayley en Liva. Ilhami en Marwan vertegenwoordigden groep 6. In de voorronde voor groep 4 bleek Aras het snelst de goede antwoorden in de Kahoot-quiz te vinden. In de finale deden Hayley, Ilhami en Marwan heel erg hun best om de x-sommen foutloos te beantwoorden. Uiteindelijk werd Ilhami derde🥉, Hayley tweede🥈 en ging Marwan🥇 strijken met de titel: Schooltafelkampioen van de Lijster🏆!! Gefeliciteerd allemaal👍🏻😁

Dinsdag, 25 juni 2019
Wat was het warm vandaag in school. Om een klein beetje verkoeling te krijgen werden de kinderen en leerkrachten vanmiddag getrakteerd op een heerlijk koud ijsje. #wezorgengoedvoorelkaar

Vrijdag, 21 juni 2019
Volgende week wordt het tropisch warm, met temperaturen boven de 30 graden. Wij werken daarom met een tropenrooster. Alle ouders hebben hierover een mail ontvangen. Voor wie deze gemist heeft, de lestijden zijn alsvolgt: 7.30-12.45 op maandag, dinsdag, donderdag 7.30-12.30 op woensdag en vrijdag Een flesje water en een extra tussendoortje mee naar school is prima!

Woensdag, 19 juni 2019
Gisteren is groep 7/8 met de bus op excursie geweest bij ARN BV energie en grondstoffen. Deze excursie hoorde nog bij het vorige thema. ZIj zorgen dat er van afvalstromen zo veel mogelijk wordt gerecyceld of wordt benut voor energieopwekking. Wij mochten gisteren een kijkje nemen. De kinderen konden de oven zien waar het aan de buitenkant wel 45 graden was. Hoe met grote afvalgrijpers het afval werd gesorteerd. Als afsluiting liet het bedrijf zien hoe ongewenste vogels op het bedrijf worden verjaagd (zie foto`s). Een educatieve en leuke ochtend.

« Vorige pagina Volgende pagina »